A vândut o aplicaţie şi acum se plimba în toată lumea!

Antreprenorul Garrett Gee a decis sa renunte la stilul sau de viata si sa se plimbe in intreaga lume dupa ce a vandut Scan, o aplicatie de mobil de scanare la care a fost co-fondator, catre Snapchat in 2014.

Aplicatia a fost evaluata la 54 de milioane de dolari in acel moment - Gee si co-fondatorii au primit 30 de milioane de dolari iar de restul de bani actiuni la Snapchat. Gee a refuzat sa dezvaluie care a fost partea lui.

Ce este surprinzator este ca Gee nu s-a atins de banii primiti in urma afacerii cu Snapchat pentru vacanta sa prelungita care a inceput in urma cu mai bine de 9 luni! In schimb, Gee si cu sotia lui, Jessica, au vandut toate lucrurile detinute inclusiv masinile, casa si hainele in plus si folosesc acei bani pentru a-si plati aventurile.

Cuplul are 2 copii, Dorsey si Manilla, si isi spun "The Bucket List Family". Pana acum, Garrett (25 de ani) si Jessica (29 de ani) au calatorit cu copiii lor in locuri exotice precum Insulele Turks si Caicos, Thailanda, Australia, Tahiti si Hawaii. "Urma sa facem urmatorul pas tipic in viata si sa ne <maturizam> si sa construim o casa si sa ne construim carierele.... dar nuuuu!" scrie familia pe blog-ul pe care povestesc despre aventuri.